zondag 15 mei 2011

Chocolade, koffie en champagne


Lieve Marciel,


Hierbij de foto die ik van je maakte op de Interpack in Dusseldorf. Kijk... je staat voor de chocoladefontein met een gigantische zoete chocoladelolly in je handen en je ziet op de videowall achter je nog net een beeld van het filmpje wat we maakten voor Duyvis Wiener. Goed idee om ons vanaf nu te specialiseren in Lekkere Dingen. We hebben al Van Melle gehad, de snoepjesfabrikant en nu al die chocola. Nu nog een champagneboer. Wat een stories!  Op naar de volgende corporate movie.....of Corporate Story. 



En: blijken we tot ons grote verrassing ook nog als charmante barrista's uit de voeten te kunnen. Als het ooit stopt met al die opwindende vertel- en schrijfprojecten van ons, beginnen we gewoon een koffie/bonbonzaakje. Een bonbon voor ieder verhaal! Jij weet in ieder geval nu wel onder welke temperaturen je 'raw chocolate' moet persen.


De workshop gisteren in Oegstgeest was heerlijk om te doen. Leuke nieuwsgierige groep schrijvers. Wat is er leuker dan met een groepje liefhebbers van verhalen aan een ronde tafel de diepte in en bespreken hoe het nu verder moet?! Heb natuurlijk de Reis van de Held behandeld met tal van filmfragmenten en voorbeelden en dat alles toegepast op hun schrijfkwesties. Erg leuk in inspirerend. Kwam vol energie thuis.


Zoals je ziet hebben we nu onze schrijverstafelblog. Jij schrijft mij en ik schrijf jou. We kunnen opdrachten onder de tab 'opdrachten' kwijt en quotes onder de tab 'quotes'. 


Aanstaande woensdag weer Schrijfcafé op de Singel. Verheug me.
Schrijf je me snel terug?


Liefs Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten